BEDRIJF

NAVIGATIE

PrintXperts Tilburg

 

Kantooradres

Enkel op afspraak

Delfgauwstraat 32

5043 JM  Tilburg

+31(0)6 - 24 33 95 15

© 2004 - 2019  PrintXperts

COPYRIGHT

Telefoon

E-mail

06 - 24 33 95 15

info@printxperts.eu

RECLAME

AANHANGER

VERHUUR

RECLAME AANHANGER

VOOR ALS UW RECLAME BOODSCHAP ÉCHT OP MOET VALLEN!

Met een framemaat van maar liefst 3 x 2 meter kan het niet anders dan dat uw boodschap opvalt. 10m2 reclame beschikbaar voor u!

GROOT FORMAAT

Reclame maken is belangrijk, dat hoeven we u waarschijnlijk niet te vertellen. De manier waarop dat gebeurt is zeer belangrijk en wij bieden u nu DE manier!

Met de aanhanger bereikt u een brede doelgroep. De aanhanger kunt u op zelf gekozen plaatsen neerzetten. Of om nog meer op te vallen; door er zelf mee rond te rijden.

 

De reclame aanhanger is een geweldige blikvanger om uw reclame boodschap onder de aandacht te brengen. Aan beide zijden is de aanhanger voorzien van een frame. Aan weerszijden van het frame kan uw reclame boodschap komen te hangen, uiteraard is het ook mogelijk om enkel 1 zijde te benutten. De andere zijde wordt dan voorzien van onze reclame. De afmeting van het doek is 185 cm x 270 cm, (h x b), wij leveren deze doeken voor u in hoge kwaliteit en spannen hem gratis in!

 

Download hier onze prijslijst.

Reclame aanhanger

Boven de rest uit steken dat was het idee. Het hoogste punt van de reclame aanhanger is maar liefst 3 meter!

HOGER DAN DE REST

Wij weten als geen ander dat reclame maken erg belangrijk is, dat is ons vak. Juist nu is het van belang om op te vallen en dat kan bij ons tegen een concurerende prijs!

CONCURERENDE PRIJS